Coolshop

lauantai 28. joulukuuta 2013

..jostain pitää aloittaa

Elelllään vuoden viimeisiä päiviä, armon vuonna 2013. Enpä olisi uskonut, että tähän päädyn kirjaamaan hajanaisia ajatuksia Blogiin.
- Vaan miksipä ei?
Tekstiä tulee välillä suomeksi välillä englanniksi.


Tarkoituksena on jakaa elämän makuisia asioita vähän kaikesta. Päällimmäisenä kimmokkeena kuitenkin eläinten koulutus sekä uusiutuva energia ja luonnon monimuotoisuuden vaaliminen. Se kaikki, mitä meidän eteen on armosta annettu ja mitä ihmiskunta on kyllä varsin väkivältaisesti kohdellut.
 
Uusiutuva energia, sai potkua tämän vuoden syksyllä, kun kotitaloutemme muuttui mikrotuotantolaitokseksi - toisin sanoen katollemme asennettiin rapiat 30 neliötä aurinko paneeleita.
Pääsimme mukaan Oulun Sähkön pilottijaksoon, missä he etsivät itselleen kotitalouksia aurinkoenergian tuottamiseen omaan tarpeeseen, mutta myös muille verkkoon jaettavaksi. Näistä asioista siis vielä lisää jatkossa.

Eläimet ja niiden koulutus onkin sitten kuulunut elämääni usean kymmenen vuoden ajan. Päätyöni on ollut Särkänniemen delfiinien parissa, mutta viimeiset kymmenkunta vuotta tuota on tullut tehtyä myös oman toiminimen kautta.

Käy tutustumassa www.meritime.net
 
 tai Facesta;
https://www.facebook.com/pages/Meritime/345171735503394

Kaitsu


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti